Ειδησεογραφικό site

Τα “μαζεύει” η Βούλτεψη για το χαμένα λεφτά: Είναι άποψή μου- “Γκεμπελίσκοι” οι δημοσιογράφοι

35

Ανασκεύασε τις δηλώσεις της η κυβερνητική εκπρόσωπος περί «χαμένων χρημάτων στα ακίνητα» εξαπολύοντας επίθεση στους δημοσιογράφους τους οποίους αποκάλεσε «γκεμπελίσκους».

Αρνήθηκε την ερμηνεία που δόθηκε στις δηλώσεις της περί «χαμένων χρημάτων στα ακίνητα» η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη το πρωί της Πέμπτης. Έκανε λόγο για «γκεμπελίσκους» δημοσιογράφους που δεν έκαναν τον κόπο να την ρωτήσουν τι εννοούσε, καθώς -όπως είπε- μίλησε για την προσωπική της τακτική να μην επενδύει σε ακίνητα.

Μιλώντας στο Mega, η Σοφία Βούλτεψη ανέφερε ότι «γκεμπελίσκοι» των διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης απομόνωσαν μια φράση και δεν διασταύρωσαν τι ειπώθηκε ακριβώς, ώστε να έχουν σωστή εκτίμηση.

Την Τετάρτη, σε συνέντευξή της με αφορμή τις αντιδράσεις για τον ΕΝΦΙΑ, η κυβερνητική εκπρόσωπος προκάλεσε αίσθηση λέγοντας ότι είναι χαμένα χρήματα όσα επένδυσαν οι Έλληνες στην αγορά ακινήτων και προσθέντωντας ότι η ίδια δεν έχει ακίνητα στο όνομά της.

Όπως είπε, την Πέμπτη, τα λεγόμενά της παρερμηνεύτηκαν, καθώς αναφερόταν στην προσωπική της επιλογή να μην επενδύει σε ακίνητα, ενώ χαρακτήρισε κατανοητή την αντίθετη επιλογή μιας σημαντικής μερίδας πολιτών.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.