Ειδησεογραφικό site

Βούλτεψη: Εγώ ραγιάς; Που ξύπνησα την 21η Απριλίου με ένα περίστροφο στην πλάτη;-Απάντηση στον Λαφαζάνη

39

Ολοι φοβούνται την πιθανότητα πολιτικής αστάθειας στην Ελλάδα, τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη σε τηλεοπτικές της δηλώσεις, σημειώνοντας πως στις συζητήσεις που γίνονται με τους Ευρωπαίους εταίρους μας, διαπραγματεύεται η έξοδος της χώρας από το Μνημόνιο και η επιστροφή της στην κανονικότητα.

«Δεν υπάρχει νέο Μνημόνιο, αλλά η Ελλάδα θα ακολουθεί πρόγραμμα δημοσιονομικού ελέγχου, διότι διαφορετικά θα επιστρέψουμε στα χρέη και στα ελλείμματα», είπε η κυρία Βούλτεψη μιλώντας στο Mega.

Στη συνέχεια, η κυβερνητική εκπρόσωπος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ «λέει όχι στη λιτότητα, όχι σε πρόγραμμα, να το ρίξουμε ξανά στο σορολόπ, να ξαναδανείζονται οι ΔΕΚΟ με εγγύηση του ελληνικού Δημοσίου, να γίνεται ο κακός χαμός και στο τέλος να μη μπορούμε να δανειστούμε από πουθενά και να μη μπορούμε να εξυπηρετήσουμε το χρέος μας», πρόσθεσε.

«Δουλεία είναι το χρέος. Δουλεία είναι το γεγονός ότι πριν από μερικά χρόνια είχαμε να πληρώνουμε κάθε χρόνο τοκοχρεολύσια 12 δισ. ευρώ, τα οποία δεν μπορούσαμε να πληρώσουμε. Αυτό είναι δουλεία και ραγιάς είναι αυτός ο οποίος δέχεται αυτή την κατάσταση και είναι ραγιάς της πολυτελούς διαβίωσης» συνέχισε η κυβερνητική εκπρόσωπος», σημείωσε ακόμη.

Μεταξύ άλλων, σχολιάζοντας τα λεγόμενα Λαφαζάνη περί ραγιαδισμού δήλωσε: «Επειδή ο κ. Λαφαζάνης μίλησε για ραγιαδισμό αναφερόμενος σε εμένα και στον κ. Μητσοτάκη έχω να πω ότι δουλεία είναι το χρέος, το οποίο υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ και όλες οι συνιστώσες του».

«Εγώ τον κύριο Λαφαζάνη τον συμπαθώ γιατί λέει την αλήθεια», συνέχισε η κυρία Βούλτεψη, συμπληρώνοντας πως «ο κ.Λαφαζάνης λέει “παιδιά αν αυτά τα έκαναν στη Νέα Δημοκρατία, φανταστείτε τι θα κάνουν σε μας. Ελάτε να τα βάλουμε κάτω να δούμε τι θα γίνει”».

Σε προσωπικό επίπεδο η κ.Βούλτεψη απάντησε: «Εγώ δεν ενοχλήθηκα, γιατί ραγιάς είναι αυτός που αισθάνεται ραγιάς. Αυτός που ξύπνησε το πρωί της 21ης Απριλίου με ένα περίστροφο στην πλάτη του και δεν φοβήθηκε κι ας ήταν σε τρυφερή ηλικία, ραγιάς δεν θα γίνει ποτέ».

Σχολιάζοντας, τέλος, τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ έπειτα από την αναστάτωση που επικράτησε στις αγορές, η κυρία Βούλτεψη είπε χαρακτηριστικά: «Ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ τρόμαξε και κατέβασε τους τόνους». «Τον κύριο Τσίπρα εκτός από τις αγορές, τον τρόμαξαν οι συνιστώσες του», πρόσθεσε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.