Ειδησεογραφικό site

Βούλτεψη: Δεν πληρώνει περισσότερα ο κόσμος με τον ΕΝΦΙΑ – Λεφτά δεν υπάρχουν

36

«Λεφτά δεν υπάρχουν» επεσήμανε μιλώντας στον ΣΚΑΪ η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, ενώ αναφερόμενη στον ΕΝΦΙΑ αρνήθηκε ότι ο κόσμος πληρώνει περισσότερα χρήματα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές με τον ΕΕΤΗΔΕ.

Η κυρία Βούλτεψη σημείωσε επίσης ότι τα προηγούμενα χρόνια ήταν στρεβλός ο τρόπος ανάπτυξης, ενώ σχολιάζοντας τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τον φόρο ακινήτων τον κατηγόρησε για ασάφεια, επισημαίνοντας ότι «το να μην πληρώνει κανείς κανέναν φόρο δεν υπάρχει». Διερωτήθηκε μάλιστα, «τι θα φορολογήσει, τον πλούτο, τη μικρή, τη μεγάλη, την πολύ μεγάλη περιουσία;».

«Κάθε μήνα η Ελλάδα πληρώνει 5 δισ. ευρώ σε συντάξεις και μισθούς του δημοσίου. Σε όλα τα κράτη πληρώνουν φόρους» υπογράμμισε.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος χαρακτήρισε την ονοματολογία για τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας ως παγίδα και ως λάθος συζήτηση.

Ερωτηθείσα τέλος για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα στο Παρίσι επισήμανε ότι μονομερείς ενέργειες δεν υπάρχουν, καθώς δημιουργούν καταστάσεις τύπου Αργεντινής και πρόσθεσε ότι «δεν είναι συνετό να λες για κόκκινες γραμμές όταν πας σε μια συζήτηση».

«Υπάρχουν πράγματα που λέγονται, αλλά δεν γίνονται και πράγματα που γίνονται αλλά δεν λέγονται» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τα σχόλια είναι κλειστά.