Ειδησεογραφικό site

Βούλτεψη-Γεωργιάδης: Για γέλια η δήλωση Τσίπρα «Θα παίζουμε λύρα κι οι αγορές θα χορεύουν πεντοζάλι»

35

Για γέλια χαρακτήρισαν τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα από την Κρήτη «Θα παίζουμε λύρα κι οι αγορές θα χορεύουν πεντοζάλι» τόσο η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, όσο και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Αδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, είπε ότι την πρώτη φορά που άκουσε την επίμαχη δήλωση από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης θεώρησε ότι επρόκειτο για αστείο και επειδή το έμαθε εν πτήσει, «γέλαγε καθ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού».

Επισήμανε δε πως αυτά που λέει ο κ. Τσίπρας δεν τα πιστεύει ούτε ο πιο ακραίος ΣΥΡΙΖΑίος, καθώς όλοι οι άνθρωποι αναγνωρίζουν ότι οι αγορές είναι ανεξέλεγκτες και τις φοβάται ακόμα και η αμερικανική κυβέρνηση.

Η κυρία Βούλτεψη μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA είπε πως με τις ρακές γελάει η Ευρώπη, ενώ δήλωσε επίσης: «Η χώρα ξαναβρέθηκε δυστυχώς στην κόψη του ξυραφιού. Έχουμε προειδοποιηθεί από τους διεθνείς οίκους ότι με την προκήρυξη των εκλογών θα θεωρηθεί η χώρα σε πιστωτικό γεγονός» επικαλούμενη την έκθεση του οίκου Moody’s για την ελληνική οικονομία.

Πηγή: protothema.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.