Ειδησεογραφικό site

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: «Είναι δυνατόν, 8 ευρώ ένας χυμός πορτοκάλι;»

54

Εξοργισμένος είναι ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Κοδέλας, με τις τιμές πολυτελούς ξενοδοχείου της Αθήνας, στο οποίο πραγματοποιήθηκαν προ ημερών οι «Ημερίδες Μελέτης» της ευρωομάδας της Αριστεράς, με θέμα το χρέος των χωρών της περιφέρειας.

Θέμα της σχετικής ανάρτησης του κ. Κοδέλα είναι η τιμή των 8 ευρώ ενός φυσικού χυμού πορτοκαλιού, ενώ στα σχόλια ότι η Αριστερά επιλέγει πολυτελείς χώρους να συζητά για το ελληνικό χρέος απαντά με απολογητικό ύφος: «Μα δε βλέπεις, ολόκληρη εξήγηση/απολογία έχω στην αρχή για να μη νομίζετε ότι συχνάζω σε τέτοια μέρη…».

Ολόκληρη η ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής: 

«Πριν λίγες μέρες έτυχε να βρεθώ σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην Αθήνα λόγω ενός διημέρου της Ευρωομάδας της Αριστεράς). Το ξενοδοχείο στα πλαίσια προβολής των ελληνικών(;) προϊόντων είχε ειδικές τιμές …γνωριμίας. Τα 250 ml φυσικού χυμού πορτοκάλι κόστιζαν 8 ευρώ!!! 200 φορές παραπάνω από όσο πουλάει ο παραγωγός 1 ΚΙΛΟ πορτοκάλια στην χυμοποίηση!!! Οι νόμοι της αγοράς για ακόμη μια φορά λειτούργησαν υποδειγματικά…Υγ. Δεν σας λέω ποιό είναι το ξενοδοχείο γιατί θα πάτε όλοι εκεί να πουλήσετε τα πορτοκάλια σας…!».

Η ανάρτηση του κ. Κοδέλα

Τα σχόλια είναι κλειστά.