Ειδησεογραφικό site

Βεντέτα με τον Λαζόπουλου ανοίγει ο Γεωργιάδης – Τον κατηγορεί ότι έβγαλε 3 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό

31

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κατέθεσε ερώτηση στον ΥΠΟΙΚ γιατί όπως λέει διάβασε σε blogs ότι ο ηθοποιός έχει βγάλει 3 εκ. ευρώ στο εξωτερικό εν μέσω κρίσης και τον κατηγορεί ότι θέλει να κερδοσκοπήσει.

Ερώτηση στη Βουλή πρόκειται να καταθέσει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης σχετικά με φημολογία ότι ο ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος έχει βγάλει στο εξωτερικό εν μέσω κρίσης τρία εκατομμύρια ευρώ.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης επιτέθηκε κατά του Λάκη Λαζόπουλου, με αφορμή τη φημολογία λέγοντας: «Αν είναι αλήθεια και ο κ. Λαζόπουλος έχει βγάλει 3 εκατ. στο εξωτερικό, αυτό πάει να πει ότι μάχεται να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ για να τριπλασιάσει τα λεφτά του από την καταστροφή όλων των υπολοίπων. Γιατί όποιος έχει βγάλει λεφτά το έχει κάνει μόνο και μόνο για να καταστραφούμε όλοι οι υπόλοιποι και να γίνει αυτός πλούσιος».

Συγκεκριμένα, δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star το βράδυ της Τρίτης: «Διάβασα σε τρία blogs ότι ο γνωστός καλλιτέχνης Λάκης Λαζόπουλος, που ξεκίνησε την ιστορία με τον Χαϊκάλη και που κάνει τόσο σκληρή προσπάθεια να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, συγκαταλέγεται στους Έλληνες που έβγαλαν εκατομμύρια στο εξωτερικό την ώρα της κρίσης, περίπου 3 εκατομμύρια».

Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια -μπορεί να το διαψεύσει- εγώ θα κάνω ερώτηση στη Βουλή γι’ αυτό. Αν είναι αλήθεια και ο κ. Λαζόπουλος έχει βγάλει 3 εκατ. στο εξωτερικό, αυτό πάει να πει ότι μάχεται να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ για να τριπλασιάσει τα λεφτά του από την καταστροφή όλων των υπολοίπων. Γιατί όποιος έχει βγάλει λεφτά το έχει κάνει μόνο και μόνο για να καταστραφούμε όλοι οι υπόλοιποι και να γίνει αυτός πλούσιος».

Το κείμενο της ερώτησης:
erwtisi-georgiadi gia lazopoulo

«Κατέθεσα σήμερα το πρωί την ερώτηση στη Βουλή προς τον υπουργό Οικονομικών για το αν ο Λάκης Λαζόπουλος έχει όντως βγάλει κατά την επίμαχη περίοδο ποσό άνω των 3 εκατομμυρίων ευρώ στο εξωτερικό. Επειδή αυτή η υπόθεση δεν μπορεί να σέρνεται στα blogs και ο κ. Λαζόπουλος είναι πρόσωπο άμεσα εμπλεκόμενο στην τρέχουσα πολιτική διαμάχη ως υποστηρικτής του ΣΥΡΙΖΑ, απαιτώ από τον υπουργό Οικονομικών να απαντήσει με επίσημη ανακοίνωση, ει δυνατόν και εντός της ημέρας. Στην περίπτωση που ο Λάκης Λαζόπουλος έχει όντως βγάλει αυτά τα λεφτά, ασχέτως του αυτονόητου φορολογικού ελέγχου για τη νομιμότητά τους, οφείλει να τα επιστρέψει άμεσα στο εγχώριο τραπεζικό σύστημα, ώστε να αποδείξει και εμπράκτως την εμπιστοσύνη του στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο τόσο αγαπά», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο iefimerida.gr.

Πηγή: tanea.gr, iefimerida.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.