Ειδησεογραφικό site

Βενιζέλος: «Όλα καλά» στη συνάντηση με τον Σαμαρά-«Εγκαίρως» θα ανακοινωθεί και ο επίτροπος

43

Οι δύο αρχηγοί είχαν συνάντηση 1,5 ώρας, στην οποία τέθηκαν στο τραπέζι όλα τα τρέχοντα ζητήματα, τα οποία απασχολούν την κυβέρνηση και κυρίως η κόντρα που έχει ξεσπάσει με αφορμή το θέμα της αξιολόγησης στο Δημόσιο.

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ο κ. Βενιζέλος είπε: «Όλα καλά, όλα είναι υπό έλεγχο», ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πότε θα ανακοινωθεί το όνομα που θα προταθεί απά την ελληνική πλευρά για τη θέση του επιτρόπου στην Κομισιόν, απάντησε λακωνικα: “Εγκαίρως”.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το τετ α τετ έγινε σε πολύ καλό κλίμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, Σαμαράς και Βενιζέλος συμφώνησαν ότι πρέπει να υπάρξει σταθερότητα, αλλαγή σελίδας και κοινωνική ευαισθησία.

Το μήνυμα του πρωθυπουργού ήταν πως πρέπει να σταματήσει η εικόνα της πολυφωνίας που στέλνει αντιφατικά μηνύματα προς τα έξω και δημιουργεί προβλήματα στο κυβερνητικό έργο.

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει στρατηγική αμφιταλαντεύσεων, έχει στηρίξει όλες τις κυβερνητικές αποφάσεις, χωρίς να έχει δημιουργήσει πρόβλημα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.