Ειδησεογραφικό site

Βενιζέλος: «Η αντιπολίτευση έχει σκυλιάσει με αυτό που έχουμε πετύχει»

45

Δριμεία επίθεση κατά του Γιώργου Παπανδρέου και των υποστηρικτών του στο ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε το Σάββατο ο Ευάγγελος Βενιζέλος. «Η πολιτική του ΠΑΣΟΚ είναι αυτή που εφαρμόζει και βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στις επιλογές της προηγούμενης ηγεσίας, τις οποίες η σημερινή ηγεσία προσπαθεί να διορθώσει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δήλωσε επίσης ότι η προηγούμενη ηγεσία έδωσε συγχωροχάρτι στις κυβερνητικές επιλογές που έγιναν στη χώρα την περίοδο 2004- 2009.

«Αυτοί που με κατηγορούν ότι υπηρετώ την πλουτοκρατία και δεν έχω φιλολαϊκή πολιτική είναι αυτοί που στήριξαν την ηγεσία από το 2009 έως το 2011» πρόσθεσε σε συνέντευξή του στον Alpha.

O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε τις θέσεις της εσωκομματικής αντιπολίτευσης «λόγια και φληναφήματα» και την κάλεσε να κομίσει συγκεκριμένες προτάσεις.

Ο κύριος Βενιζέλος επανέλαβε δε τις κατηγορίες τους για «πέμπτη φάλαγγα στο ΠΑΣΟΚ την οποία απαρτίζουν αυτοί που λένε ότι είναι ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν το ψηφίσαν».

Ας αγωνιστούν δήλωσε σκωπτικά, για τους πολιτικούς χώρους στους οποίους μετακόμισαν, κι ας αφήσουν το ΠΑΣΟΚ να αναπνεύσει…

«Η αντιπολίτευση έχει σκυλιάσει με αυτό που έχουμε πετύχει» τόνισε δε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ενώ αναφορικά με τις καταγγελίες Δραγασάκη είπε ότι «αυτό είναι συκοφαντική μεταφυσική που κυριαρχεί σε όλη τη χώρα. Αυτό είναι σταλινισμός».

Τα σχόλια είναι κλειστά.