Ειδησεογραφικό site

Βενιζέλος: Αποτροπιασμός της Ελλάδας για τη σφαγή του Χένινγκ

51

Τον αποτροπιασμό της Ελλάδας για την δvenizelosολοφονία του βρετανού Alan Henning, εξέφρασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Παράλληλα, ο ΥΠΕΞ και αντιπρόεδρος εξέφρασε τα βαθύτατα συλλυπητήρια της χώρας μας, προς την οικογένεια του θύματος, που έχασε τη ζωή του από το Ισλαμικό Κράτος.
«Η αποτρόπαια δολοφονία του Βρετανού πολίτη Alan Henning από τους εκτελεστές του λεγόμενου “Ισλαμικού Χαλιφάτου” αποτελεί μία ακόμα παράλογη πράξη βαρβαρότητας και ένα ακόμα ειδεχθές έγκλημα της τρομοκρατικής αυτής οργάνωσης, ενάντια σε αθώους πολίτες και αμάχους.
Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του θύματος αλλά και στους πολίτες της Μεγάλης Βρετανίας και την αλληλεγγύη μας σε όλους πληθυσμούς και κοινότητες της ευρύτερης περιοχής που δοκιμάζονται από το πρωτόγνωρο και πρωτόγονο αυτό καθεστώς του λεγόμενου «Ισλαμικού Κράτους».
Το νέο αυτό στυγερό έγκλημα των εξτρεμιστών του “Ισλαμικού Χαλιφάτου” ενισχύει την αποφασιστικότητα της διεθνούς κοινότητας, αλλά και της Ελλάδας, να πράξουν ό,τι είναι αναγκαίο για να φέρουν τους δράστες ενώπιον της δικαιοσύνης και να εξαλείψουν την απειλή που συνιστά το λεγόμενο «Ισλαμικό Κράτος», για την ειρήνη και την ευημερία στην ευρύτερη περιοχή».

Τα σχόλια είναι κλειστά.