Ειδησεογραφικό site

Βασίλης Λεβέντης: Τον Τσίπρα τον βλέπω μόνος του να προκαλεί το τέλος του

27

Για την εκλογική του επιτυχία, αλλά και τα όσα του είπε ο γιος του μετά το εκλογικό αποτέλεσμα μίλησε, καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό»  ο πρόεδρος της «Ένωσης Κεντρώων», Βασίλης Λεβέντης.

«Μέχρι τώρα ήταν υπέρ του να συνεργαστούμε με κάποιο κόμμα. Χθες ήρθε, με φίλησε και μου είπε: “Τελικά είχες δίκιο. Θα έρθει ο λαός μόνος του. Η επιμονή σου θα νικήσει. Όλοι κάναμε λάθος που σου λέγαμε να συνεργαστείς με άλλο κόμμα”. Το παιδί είδε ότι η νίκη είναι έτοιμη», δήλωσε ο γνωστός πολιτικός και βούρκωσε με την Φαίη Σκορδά να λέει ότι νιώθει ότι περισσότερο από οτιδήποτε τον συγκινούν τα λόγια του γιου του με τον ίδιο να συμφωνεί.

Στη συνέχεια, ο Βασίλης Λεβέντης αποκάλυψε τη συνεργασία που είχε ο ίδιος στο παρελθόν με τον Απόστολο Γκλέτσο. «Με πήρε τηλέφωνο ο Γκλετσος και μου είπε: “έσφαλα που δεν ήρθα κοντά σου. Είσαι ο δάσκαλός μου, ό,τι έμαθα από την πολιτική το έμαθα από εσένα”».

Όσο γιατί δεν συνεργάστηκαν; «Ταιριάζουμε, αλλά αυτά θα τα δούμε όταν έρθει η ώρα. Άλλωστε νομίζω ότι γρήγορα θα έχουμε εκλογές, γιατί τον Τσίπρα τον βλέπω μόνος του να προκαλεί το τέλος του», εξήγησε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.