Ειδησεογραφικό site

Βαρουφάκης για επεισόδιο στα Εξάρχεια: Η λύση δεν είναι η άτακτη φυγή

37

«Ευχαριστώ για τα λόγια συμπαράστασης. Όλοι μας είμαστε ταγμένοι στον δύσκολο αγώνα και στην τεράστια ανάγκη που υπάρχει να μην ψάχνουμε εύκολες λύσεις για τα θέματα της βίας. Η λύση δεν είναι η άτακτη φυγή, ούτε το άβατο ούτε η βίαιη καταστολή της βίας». Με αυτά τα λόγια σχολίασε σήμερα στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης το επεισόδιο στα Εξάρχεια στο οποίο έπεσε θύμα προπηλακισμού από ομάδα νεαρών.

Είχαν προηγηθεί θερμές δηλώσεις συμπαράστασης μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο. Ο Ε΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής Σπύρος Λυκούδης δήλωσε: «Τέτοιες επιθέσεις είναι κατά της δημοκρατίας. Εύχομαι και ελπίζω να μην έχουν συνέχεια τέτοιες ενέργειες», επεσήμανε ο κ. Λυκούδης, μόλις ο Γιάννης Βαρουφάκης εμφανίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής προκειμένου να απαντήσει σε επίκαιρες ερωτήσεις βουλευτών.

Το ίδιο έκανε και η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλη που καταδίκασε την επίθεση εναντίον του υπουργού ενώ του εξέφρασε και κατ ιδίαν την συμπαράσταση της πλησιάζοντας το υπουργικό έδρανο όπου καθόταν ο κ. Βαρουφάκης.

Χθες δόθηκε στη δημοσιότητα βίντεο από όσα συνέβησαν έξω από το εστιατόριο Γιάντες στα Εξάρχεια, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ:

Τα σχόλια είναι κλειστά.