Ειδησεογραφικό site

Βίντεο-Avril Lavigne: «Νόμιζα ότι θα πεθάνω».

24

 

Στα τέλη των 90’s έκανε το μεγάλο «μπαμ», με τα τραγούδια της και την εκκεντρική παρουσία της. Η τραγουδίστρια του «Sk8er boi», είναι πλέον 30 ετών και εξομολογήθηκε τι έχει αντιμετωπίσει όλο αυτό το διάστημα, από την ασθένεια, που πάσχει.

Συγκεκριμένα, βρέθηκε στην δημοφιλή εκπομπή «Good Morning America» και εξήγησε ότι πάσχει από τη νόσο του Lyme, η οποία είναι γνωστή ως Βορρελίωση. Η Avril Lavigne μίλησε για πρώτη φορά on camera για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, από τον Δεκέμβριο του 2013, όταν και της διεγνώσθη η ασθένεια.

«Αυτή είναι η δεύτερη ευκαιρία μου στην ζωή», είπε ξεσπώντας σε κλάματα. Η Καναδή τραγουδίστρια είχε χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας για μεγάλο διάστημα, καθώς βρίσκεται ακόμη σε διαδικασία ανάρρωσης. «Είμαι στην μέση της θεραπείας μου και πάω πολύ καλύτερα», αποκάλυψε και συμπλήρωσε: «Βλέπω μεγάλη πρόοδο και είμαι ευγνώμων που ξέρω ότι θα καταφέρω να επανέλθω 100%».

Μεταξύ άλλων μάλιστα περιέγραψε για τον τρόπο που κατάλαβε πως κάτι της συμβαίνει. Είχε βρεθεί στο Las Vegas με φίλες και κάτι είχε αρχίσει να μην πηγαίνει καλά: «Μόλις και μετά βίας έτρωγα και όταν πήγαμε στην πισίνα εγώ έφυγα και πήγα να ξαπλώσω». Όταν μάλιστα της έγινε η διάγνωση παρέμεινε στο κρεβάτι για πέντε μήνες. Όλο αυτό το διάστημα το πέρασε στο σπίτι της στο Οντάριο, στο πλευρό της οικογένειάς της,

Λίγους μήνες νωρίτερα μάλιστα, είχε εξομολογηθεί στο People: «Δεν μπορούσα να κουνηθώ. Νόμιζα ότι θα πεθάνω».

 

Το ξέσπασμα της Avril Lavigne για την ασθένειά της - Σχετικό Video

 

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.