Ειδησεογραφικό site

Βίντεο: Το σκι του τρόμου

30

 

Εννιάχρονο αγόρι που είχε πάει για σκι στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ γλίστρησε από το λιφτ που το μετέφερε σε μία από τις πίστες και έπεσε από μεγάλο ύψος.

Η στιγμή της πτώσης καταγράφηκε σε κινητό τηλέφωνο και κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Στο βίντεο φαίνεται το παιδί να αιωρείται στο κενό για περίπου 45 δευτερόλεπτα πριν πέσει.

Μάλιστα, ένας ενήλικας που ήταν μαζί του στο λιφτ κρατάει το παιδί από το μπουφάν του,αλλά τελικά δεν μπορεί να το συγκρατήσει, με αποτέλεσμα εκείνο να πέσει από ύψος περίπου 7 μέτρων.

Οι υπεύθυνοι του χιονοδρομικού κέντρου, μόλις κατάλαβαν τι συνέβαινε, σταμάτησαν αμέσως το λιφτι και φώναζαν στο παιδί να βγάλει τα πέδιλα του σκι που φορούσε.

Ο 9χρονος τούς άκουσε και μόλις λίγο αφότου έβγαλε τα σκι προσγειώθηκε στο χιόνι. Προς έκπληξη όσων έσπευσαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ο μικρός γλίτωσε με ένα μικρό τραύμα στο πόδι.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν πως η οικογένεια δεν είχε βάλει την προστατευτική μπάρα, γι’ αυτό συνέβη το ατύχημα, που μπορούσε να έχει τραγική κατάληξη. Ο Άντριαν Ντελγκάδο, που βιντεοσκόπησε με το κινητό του το περιστατικό, είπε στο ABC: «Τελικά, αυτοί που ήταν μαζί του στο λιφτ δεν μπορούσαν να τον τραβήξουν με τίποτα επάνω, γιατί θα έπεφταν και αυτοί κάτω». Η Αμερικανική Ένωση Χιονοδρομικών Κέντρων, με αφορμή αυτό το περιστατικό, ανακοίνωσε ότι τέτοια ατυχήματα είναι σπάνια και ότι δεν έχει σημειωθεί θάνατος από πτώση από το 1993.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.