Ειδησεογραφικό site

Βίντεο: Πρώτα τη φωτογράφισε κι ύστερα την…ξεφώνισε!

44

Ο φωτογράφος γάμων Lee Maxwell Judd, από τη Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας, κλήθηκε πρόσφατα να φωτογραφίσει τον γάμο της Ashlea και του Daniel Howard. Αμέσως μετά, ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα στο facebook ανέβασε την φωτογραφία της νύφης και έγραψε από κάτω: «Η ασχημότερη νύφη που έχω φωτογραφίσει ποτέ». Όμως, ο Judd δεν αρκέστηκε σε αυτό και έγραψε και επιπλέον σχόλια χαρακτηρίζοντας την νύφη «Bridezilla», που «γκρίνιαζε σε όλη την διάρκεια του γάμου»!Η νύφη δήλωσε ότι αυτή η ανάρτηση κατέστρεψε τον γάμο της, ενώ ο φωτογράφος προσπάθησε να δικαιολογηθεί. Ο Judd δήλωσε ότι άγνωστοι χάκαραν τον λογαριασμό του και ανέβασαν τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς για την νύφη, ενώ ζήτησε και συγγνώμη από το ζευγάρι.

Η Ashlea Howard δήλωσε για το περιστατικό: «Ήταν πραγματικά αηδιαστικό, ένιωσα ταπεινωμένη από την συμπεριφορά του, ήταν απλά απαράδεκτος».

Το ζευγάρι των νεονύμφων υποψιάζεται ότι ο φωτογράφος προέβη σε αυτή την πράξη μετά από παράπονα για λάθη στην παράδοση των φωτογραφιών. Μετά την επίμαχη ανάρτηση πολλοί εξοργισμένοι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον κατηγόρησαν ως «κακό επαγγελματία» και «ερασιτέχνη» και εκατοντάδες ήταν τα αρνητικά σχόλια που ανέβασαν στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Τα σχόλια είναι κλειστά.