Ειδησεογραφικό site

Ασυγκράτητο ζευγάρι κάνει σεξ σε εμπορικό κέντρο

29

Προφανώς μια από τις πιο ντροπιαστικές στιγμές στη ζωή κάποιου, είναι αυτή που συλλαμβάνεται με κατεβασμένο το παντελόνι.

Αυτό ακριβώς συνέβη σε έναν μεσήλικα κύριο, εξ Αυστραλίας, που πιάστηκε επ’ αυτοφόρω να «αθλείται» με τη σύντροφό του, στο πάτωμα ενός μαγαζιού.

Ο Άμπραχαμ Τζνιέντι, από το Σίδνεϊ, ανάρτησε το επίμαχο βίντεο στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, κάνοντας ρεζίλι το υπερ-δραστήριο ζευγάρι, καθώς απέσπασε μέσα σε μερικές ώρες πάνω από 3.000 likes, ενώ κοινοποιήθηκε από περισσότερους από 750 λογαριασμούς.

Αντί να ενοχληθεί, ο «σκηνοθέτης» αποκάλυψε πως βιντεοσκόπησε τη σκηνή «σαν να ήταν σκηνή εγκλήματος».

Το βίντεο ξεκινά με το ζευγάρι να ερωτοτροπεί στο πάτωμα του μαγαζιού και τον Τζιέντι να τους πλησιάζει και να τους ρωτά «Τι κάνετε;» και όταν δεν παίρνει απάντηση τους πληροφορεί πως δημοσιεύονται στο διαδίκτυο.

Μετά από μια στιγμή αμηχανίας όπου ο ξαφνιασμένος άντρας κοιτά με κατεβασμένο το παντελόνι, την ώρα που η κοπέλα βρίσκεται σε πολύ… βολική στάση, δέχονται την παρότρυνση να συνεχίσουν τον «αγώνα» τους στην πιο κάτω παραλία, κάτι που ο άντρας δέχεται παίρνοντας την ευθύνη για το γεγονός πως παρασύρθηκε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.