Ειδησεογραφικό site

Βήμα συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ.: Απόφαση σύμπλευσης για κόκκινα δάνεια και προεδρική εκλογή

33

Την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να υπερψηφίσει την πρόταση νόμου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για τα κόκκινα δάνεια εφόσον αυτή έλθει προς συζήτηση στην Βουλη, ανακοίνωσε προ ολίγου ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.

Όπως είπε, η πρόταση βρίσκεται σε παράλληλο μήκος κύματος με τις προγραμματικές επεξεργασίες του ΣΥΡΙΖΑ, έστω κι αν υπάρχουν κάποιες αποκλίσεις σε επί μέρους θέματα.
Ο Π. Καμμένος από την πλευρά του ευχαρίστησε για την συνάντηση, η οποία σημειωτέον, διήρκεσε περίπου μία ώρα και είπε ότι είναι σημαντικό να γίνονται τέτοιες συζητήσεις που δείχνουν, όπως είπε, οτι υπάρχει άλλη λύση πέραν του μνημονίου.
Ο κ. Καμμένος έκανε πάντως στις δηλώσεις του και μερικά βήματα περαιτέρω, αναφερόμενος στις προοπτικές συνεργασίας, «μπορούμε να βρούμε κοινά στοιχεία», και σημειώνοντας ότι στην προεδρική εκλογή συντάσσεται με τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας αφορά την επόμενη ημέρα των εκλογών και η απόφασή μας είναι να μην στηρίξουμε τη σημερινή κυβέρνηση», είπε ο κ. Καμμένος.

Τα σχόλια είναι κλειστά.