Ειδησεογραφικό site

Αγωνία τέλος για τους μαθητές: Σήμερα ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών

44

Αγωνία τέλος για τους χιλιάδες υποψηφίους και τις οικογένειές τους καθώς σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας η βαθμολόγηση των γραπτών των πανελλαδικών εξετάσεων ολοκληρώθηκε και πλέον σήμερα το μεσημέρι θα ανακοινωθούν οι επιδόσεις των υποψηφίων.

Στη 1 μετά το μεσημέρι στα λύκεια όλης της χώρας θα αναρτηθούν οι πίνακες με τους βαθμούς των μαθητών των γενικών λυκείων ενώ αύριο, 2 Ιουλίου, θα αναρτηθούν οι βαθμολογίες των υποψηφίων των επαγγελματικών λυκείων.

Παράλληλα οι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν τις επιδόσεις τους στα μαθήματα και μέσω της ειδικής ιστοσελίδας του υπουργείου Παιδείας (http://results.it.minedu.gov.gr) στην οποία θα πρέπει να καταχωρήσουν τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Σημειώνεται ότι οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων αναμένεται να ανακοινωθούν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Όσο για τους υποψηφίους των ΤΕΦΑΑ, αυτοί θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει την εξέτασή τους στις πρακτικές δοκιμασίες (αγωνίσματα) έως την Παρασκευή.

Βάσει των επιδόσεων τους οι μαθητές θα πρέπει να υποβάλουν το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr έως και τη Δευτέρα 14 Ιουλίου καθώς προσωρινή υποβολή θα γίνεται μέχρι και την Πέμπτη.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.