Ειδησεογραφικό site

Αυτό είναι το προφίλ του δράστη που αναζητά η ΕΛ.ΑΣ για το μακελειό στο Μικρολίμανο

36

– Είναι αλλοδαπός και συγκεκριμένα Αλβανός. Αυτό προέκυψε από τις περιγραφές των αυτοπτών μαρτύρων που τον είδαν να πυροβολεί, αλλά κυρίως είχαν την εικόνα του την ώρα που διασκέδαζε στο κλαμπ.

– Η ηλικία του είναι γύρω στα 50, καθώς όλοι οι μάρτυρες τον περιέγραψαν ως μεσήλικα με ξανθά-γκρίζα μαλλιά και σχετικά ψηλό.

– Όπως είπε στους αστυνομικούς ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, έχει περίεργη φυσιογνωμία για το λόγω αυτό τον παρακολουθούσε διακριτικά όση ώρα καθόταν σε ένα από τα δυο μπαρ που έχει το κατάστημα και έπινε τα ποτά του. Πλήρωσε κανονικά και δεν δημιούργησε πρόβλημα, τουλάχιστον που να έγινε αντιληπτό από τους θαμώνες του καταστήματος.

– Έφυγε γύρω στις 4 τα ξημερώματα και γύρισε με το Καλάσνικοφ στα χέρια ένα τέταρτο αργότερα. Μιλούσε πολύ καλά ελληνικά. Οι μαρτυρίες για τον πως έφυγε μετά το μακελειό είναι συγκεχυμένες. Άλλοι λένε ότι χρησιμοποίησε ένα κίτρινο αυτοκίνητο – μάλλον ταξί – και άλλοι τζιπάκι. Αν ισχύει το δεύτερο, τότε παρουσιάζει άλλη μια ομοιότητα με τις δυο επιθέσεις που έγιναν το τελευταίο δεκαήμερο.

– Στο μπαρ μιλούσε με μια γυναίκα (οι πληροφορίες λένε πως είναι ανάμεσα στους τραυματίες) χωρίς να έχει εξακριβωθεί αν μπήκαν μαζί στο κλαμπ ή την γνώρισε εκεί.

Διαβάστε ακόμα στο tokarfi.gr:

-Πανικός τα ξημερώματα στο Μικρολίμανο – Άνδρας σε κατάσταση αμόκ άνοιξε πυρ μέσα σε μπάρ -11 τραυμαυτίες, 9 σε σοβαρή κατάσταση – Ανατριχιαστικές μαρτυρίες

-Φωτογραφία του δράστη στο Μικρολίμανο διαθέτει η αστυνομία

Τα σχόλια είναι κλειστά.