Ειδησεογραφικό site

Αστυνομικοί κυνηγούσαν για τρεις ώρες μία αγελάδα – Δεν κατάφεραν να τη «συλλάβουν» και τελικά τη σκότωσαν!

33

Τρεις ολόκληρες ώρες κυνηγούσαν οι αστυνομικοί μία αγελάδα στα χωράφια του Νιούκαστλ της Αγγλίας και τελικά την πυροβόλησαν και το ζώο βρήκε άδοξο τέλος.

Το… παράπτωμα της «καημένης» αγελαδίτσας ήταν πως αποφάσισε, μαζί με ακόμη δύο ομοειδείς της, να το σκάσει από το χωράφι όπου κρατούνταν, στο Rising Sun Country Park στην περιοχή Wallsend, το  απόγευμα της Κυριακής.

Οι ένοπλες δυνάμεις ενημερώθηκαν για το συμβάν και προσέτρεξαν στο σημείο για να προσφέρουν ευθύς τις υπηρεσίες τους.

Την αστυνομία ενημέρωσαν περίοικοι που έκπληκτοι είδαν τις τρεις αγελάδες να περιπλανώνται σε πολυσύχναστο δρόμο της πόλης. Στην επιχείρηση συμμετείχε, εκτός από τους ένοπλους αστυνομικούς, και ένα ελικόπτερο. «Η αγελάδα θεωρήθηκε πως μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο το κοινό και τους οδηγούς. Έτσι λήφθηκε η απόφαση να θανατωθεί από πυρά αστυνομικών» δήλωσε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Τρεις ολόκληρες ώρες κράτησε η καταδίωξη με τους πυροβολισμούς να γράφουν το τέλος του ζώου. Ήδη, οι κάτοικοι που διαμένουν πλησίον του σημείου όπου πυροβολήθηκε η αγελάδα εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για αυτή την κίνηση των αστυνομικών. Οι άλλες δύο αγελάδες βρίσκονται ήδη στους ιδιοκτήτες τους, ενώ σύμφωνα με τη μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα, τα τρία ζώα πήδηξαν πάνω από ένα φράχτη και διέφυγαν, όταν τρόμαξαν από την παρουσία ενός σκύλου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.