Ειδησεογραφικό site

Αρχισε η δίκη Τσοχατζόπουλου για τις μίζες στα εξοπλιστικά-Ενστάσεις και διαμαρτυρίες από τους συνηγόρους

39

Με ενστάσεις ως προς τη νομιμότητα παράστασης Πολιτικής Αγωγής, από την πλευρά του Δημοσίου, άρχισε και ουσιαστικά πλέον η δίκη σε δεύτερο βαθμό των 17 κατηγορουμένων, με κορυφαίο τον Ακη Τσοχατζόπουλο, για τις μίζες στα εξοπλιστικά προγράμματα. Να σημειωθεί ότι η ακροαματική διαδικασία φιλοξενείται στην αμφιθεατρική αίθουσα εκδηλώσεων στο ισόγειο του Εφετείου Αθηνών.

Οι τόνοι ανέβηκαν μόνο όταν ο κ. Γιάννης Παγορόπουλος, εκ των συνηγόρων του Ακη Τσοχατζόπουλου, διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός ότι ο εισαγγελέας της έδρας ανέγνωσε κείμενο προκειμένου να τοποθετηθεί επί του θέματος.

«Είναι ήδη πεισμένο το δικαστήριό σας. Εμείς αγορεύουμε επί μια ώρα για να σας πείσουμε και η εισαγγελέας της έδρας ανέγνωσε γραμμένο κείμενο» τόνισε ο κ. Παγορόπουλος.

Ο συνήγορος εκτίμησε δε ότι η κατάσταση προσομοιάζει σε αυτή της πρώτης δίκης, κατά την οποία «η περιρρέουσα ατμόσφαιρα είχε χαρακτήρα ρωμαϊκού λουτρού: έπρεπε να σφαγεί κάποιος για να εξευμενιστεί το πλήθος. Πίστευα ότι αυτή η δίκη θα είχε διαφορετικό χαρακτήρα».

Το δικαστήριο έχει διακόψει προκειμένου να διασκεφθεί.

Τα σχόλια είναι κλειστά.