Ειδησεογραφικό site

Απερρίφθη η αποφυλάκιση της Αρετής Τσοχατζοπούλου που ζήτησε ο εισαγγελέας

32

Απέρριψε το Συμβούλιο Αναστολών το αίτημα του εισαγγελέα για αποφυλάκιση της Αρετής Τσοχατζοπούλου.
Ο εισαγγελέας Παναγιώτης Αγγελόπουλος πρότεινε την αναστολή της εκτέλεσης της πονής για την κόρη του πρώην υπουργού καθώς το ένα από τα τρία της παιδιά αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα.
Ωστόσο το Συμβούλιο Αναστολών, με πλειοψηφία 3-2, αποφάσισε να απορρίψει το αίτημα για υπό όρους αποφυλάκιση της Αρετής Τσοχατζοπούλου.
Η Αρετή Τσοχατζοπούλου βρίσκεται στον Κορυδαλλό εκτίοντας κάθειρξη 12 ετών για την υπόθεση του ξεπλύματος «μαύρου» χρήματος με πρωταγωνιστή τον πατέρα της πρώην υπουργό, Άκη Τσοχατζόπουλο.

Την αναστολή της εκτέλεσης της ποινής για ανθρωπιστικούς λόγους είχε προτείνει ο εισαγγελέας  για την Αρετή Τσοχατζοπούλου προ βρίσκεται στον Κορυδαλλό εκτίοντας κάθειρξη 12 ετών για την υπόθεση του ξεπλύματος «μαύρου» χρήματος με πρωταγωνιστή τον πατέρα της πρώην υπουργό, Άκη Τσοχατζόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας Παναγιώτης Αγγελόπουλος είχε ζητήσει την αποφυλάκιση της κόρης του πρώην υπουργού καθώς το ένα από τα τρία της παιδιά αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.