Ειδησεογραφικό site

Απάντηση Κούλογλου: Δεν μπορούν να με διαγράψουν από το ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν είμαι μέλος – Δεν πάω στο Ποτάμι

35

«Το πιο σύντομο ανέκδοτο της ημέρας» χαρακτήρισε ο Στέλιος Κούλογλου τη φημολογία ότι διαγράφεται από το ΣΥΡΙΖΑ «ενώ δεν είμαι μέλος του ή ότι πάω στο Ποτάμι».

«Διάβασα κι εγώ την διασκεδαστική φημολογία», δήλωσε στο newsbomb ο Στέλιος Κούλογλου. «Είναι γνωστές οι ριζικές διαφορές μου με το κόμμα του Σ. Θεοδωράκη και τις έχω εκφράσει δημοσίως πολλές φορές. Ήμουν, είμαι και θα παραμείνω στην αριστερά αλλά βεβαίως ως δημοσιογράφος διατηρώ το δικαίωμα να εκφράζω ελεύθερα την γνώμη μου. Δεν θέλω να ασχοληθώ σοβαρά με αυτούς που διαδίδουν την φημολογία ότι διαγράφομαι από τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ ..δεν είμαι μέλος του ή ότι πάω στο Ποτάμι. Είναι σαν το πιο σύντομο ανέκδοτο της ημέρας».

Αφορμή για τις φήμες αποτέλεσε η συνέντευξη του Σ. Κούλογλου στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84 όπου ανέφερε ότι «αυτή την στιγμή, είναι καλό να δοθεί ένα μήνυμα συναίνεσης και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Γι’ αυτό ακριβώς, νομίζω ότι η πρόταση να πάμε σε εκλογές τον Φεβρουάριο και να ψηφιστεί ο Στ. Δήμας είναι μια πολύ καλή λύση. Θα βοηθηθεί και η οικονομία και, επιπλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ. θα μπορεί μετά τις εκλογές -που πιστεύω ότι θα κερδίσει με σημαντική διαφορά-, να ασχοληθεί όχι με το να εκλέξει Πρόεδρο, αλλά με τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα, την διακυβέρνηση, την διαπραγμάτευση κ.λπ.

Πιστεύω ότι ο κ. Σαμαράς θα προσπαθήσει στις εκλογές να πολώσει τα πράγματα στα άκρα, για να συσπειρώσει την Νέα Δημοκρατία. Θα ζήσουμε κι άλλη λάσπη. Μια συναινετική πρόταση θα του αφαιρούσε κυριολεκτικά το τελευταίο όπλο που διαθέτει, για να διασωθεί κάπως εκλογικά, να μην καταποντιστεί».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κούλογλου δημοσίευσε άρθρο στο tvxs.gr με το οποίο κάλεσε το κόμμα του να αποδεχθεί την πρόταση του «Ποταμιού», ενώ επέμεινε στη θέση του να ψηφιστεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.

Τα σχόλια είναι κλειστά.