Ειδησεογραφικό site

Ανησυχεί η εικόνα γνωστής ηθοποιού στα 48 κιλά!

77

Τηλεοπτικά τα τελευταία 3 χρόνια η Άβα Γαλανοπούλου δεν βρίσκεται σε κάποια σειρά και έτσι δεν έχουμε την ευκαιρία να την βλέπουμε καθημερινά. Θεατρικά πάντως κάνει κάθε χρόνο κάτι και φέτος είναι σε μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση με τη Μαριώ και τη Λένα Αλκαίου.

Όταν την είχαμε δει ξανά στον αέρα ήταν με τον θάνατο του Σάκη Μπουλά. Από τότε πέρασαν 10 μήνες σχεδόν και η εικόνα της χθες το βράδυ στα Καρντάσιανς μας ανησύχησε.

Ανήσυχος εμφανίστηκε και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μόλις την καλωσόρισε στο πλατό, καθώς η ηθοποιός ήταν σκιά του εαυτού της. «Έχασα πολλά κιλά. Κάποιος με στεναχώρησε πολύ. Την πάτησα που λένε. Βέβαια σε αυτή την ζωή ο καθένας την πατάει, δεν είμαι η μόνη. Πέρσι που είχα έρθει ήμουν 55 κιλά. Τώρα είμαι 48, θα πάρω κιλά, με πιέζουν να τρώω. Το έψαξα και για νευρική ανορεξία. Κι η μάνα μου κι ο πατέρας μου αυτό που λες μου είπε. Πήρα βιταμίνες, πήγα σε ειδικούς. Έχω προσπαθήσει πάρα πολύ και είναι άθλος που ξαναστάθηκα στα πόδια μου. Μου έχει δώσει χαρά η δουλειά. Βοήθεια ζήτησα από την οικογένεια, τους ανθρώπους που αγαπώ και τους φίλους ζωής. Η αγάπη με βοηθάει. Είναι μια ιστορία που με έχει πειράξει και έχει απ΄όλα μέσα. Θέλω να πιστεύω ότι θα λυθεί το θέμα. Θέλω να πιστεύω στη Θεία Δίκη και την ζωή».

Η ηθοποιός που και πέρσι είχε εξομολογηθεί στον Γρηγόρη ότι η απώλεια βάρους της είχε στερήσει πολλές δουλειές, αποκάλυψε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που την πλήγωσε, επομένως είναι ζήτημα ψυχολογικό που ποτέ δεν ξέρεις πότε θα τελειώσει.

Πηγή: 7imeres.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.