Ειδησεογραφικό site

Ανακοινώθηκε ο Αμπιντάλ!

36

To πρώτο «μπαμ» για τους Πειραιώτες είναι γεγονός μετά και την ανακοίνωση της απόκτησης του Γάλλου άσου. Ο Ερίκ Αμπιντάλ είχε συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη που έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα, προτού κλείσει και τυπικά η μεταγραφή. Ακολούθως υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο παρουσία του προέδρου του Ολυμπιακού. Αναλυτικά η ανακοίνωση των πρωταθλητών: «Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με την μεταγραφή του Γάλλου αμυντικού.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση, με μεταγραφή από την Μονακό, του ποδοσφαιριστή Ερίκ Αμπιντάλ». Ο Αμπιντάλ θα ενσωματωθεί άμεσα στις υποχρεώσεις της ομάδας και θα ταξιδέψει όπως όλα δείχνουν κανονικά την Δευτέρα για το Ζέεφελντ ενώ δεν αποκλείεται πέραν της ξενάγησής του στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού να γευματίσει μαζί με τους ανθρώπους του συλλόγου.

Τον γύρο της… Ευρώπης σε λίγα λεπτά

Λίγα λεπτά μετά την δημοσιοποίηση της μεταγραφής του Ερίκ Αμπιντάλ πολλά ΜΜΕ του εξωτερικού μετέδωσαν την είδηση. Από την Γαλλία μέχρι την Ισπανία και την Πορτογαλία δόθηκε αρκετά μεγάλο βάρος και έκταση στην μεταγραφή του Αμπιντάλ στον Ολυμπιακό καθώς πρόκειται για έναν παίκτη διεθνούς βεληνεκούς με πολύ μεγάλο παλμαρέ και εξαιρετικό ποδοσφαιρικό βιογραφικό.

Τα σχόλια είναι κλειστά.