Ειδησεογραφικό site

Αναγνωρίστηκε ο ληστής που είχε σκορπίσει τον τρόμο στην Εύβοια

52

Τουλάχιστον έναν από τους Αλβανούς κακοποιούς που είχαν σκορπίσει τον τρόμο την περίοδο των περασμένων Χριστουγέννων στους ηλικιωμένους κατοίκους χωριών στην ευρύτερη περιοχή των Ψαχνών Εύβοιας, έχουν αναγνωρίσει οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Χαλκίδας.
Πρόκειται για έναν 29χρονο σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια Χαλκίδας, για ληστείες από κοινού και κατ’ εξακολούθηση και για παράβαση του νόμου περί όπλων και αναζητείται παντού. Οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων συνεργών του και για την εξιχνίαση τυχόν άλλων ληστειών. Ως τώρα, στον 29χρονο και τουλάχιστον έναν ακόμη συνεργό του αποδίδονται τρεις ληστείες που έγιναν στις 15 Δεκεμβρίου, ανήμερα τα Χριστούγεννα και την επομένη.
Στην πρώτη, με την απειλή μαχαιριού και κατσαβιδιού ακινητοποίησαν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στο σπίτι τους στην περιοχή της Πλατάνας και άρπαξαν 350 ευρώ και διάφορα κοσμήματα, στη δεύτερη λήστεψαν άλλο ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στα Πολιτικά δράστες με την απειλή κυνηγητικού όπλου και μαχαιριού και άρπαξαν τις χρυσές βέρες τους, ένα ρολόι και 100 ευρώ.
Στην τρίτη, ακινητοποίησαν με την απειλή κυνηγετικού όπλου και μαχαιριού ένα ζευγάρι στην ευρύτερη περιοχή των Ψαχνών και έκλεψαν 100 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.