Ειδησεογραφικό site

Αλλαξε την κατάθεσή του ο παιδοκτόνος – Τι ισχυρίζεται τώρα ο πα-τέρας την Άννυ

33

Επέμεινε μεν πως δεν δολοφόνησε το άτυχο παιδάκι, άλλαξε δε την κατάθεσή του όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο εξαφάνισε τη σορό της 4χρονης Αννυς ο Βούλγαρος παιδοκτόνος.

Ο κατηγορούμενος, που μεταφέρθηκε ξανά στην Αθήνα από τις φυλακές Κέρκυρας όπου κρατείτο, προκειμένου να απολογηθεί συμπληρωματικά, τα… γύρισε όσον αφορά τον αποτρόπαιο και άκρως φρικιαστικό τρόπο με τον οποίο εξαφάνισε το πτώμα του παιδιού του.

Ο πατέρας της μικρής Αννυς, που έχει ομολογήσει ότι τεμάχισε το παιδί του, φέρεται να επιχείρησε να εμπλέξει στην όλη υπόθεση και τον φίλο του, Νίκι, ο οποίος ήταν εκείνος που αποκάλυψε στις Aρχές το φρικιαστικό έγκλημα του 27χρονου πατέρα.

Εν τω μεταξύ, οι ανακριτικές αρχές ερευνούν όλα τα σενάρια, καθώς στα χέρια τους έχουν ανώνυμη επιστολή στην οποία αφήνονται αιχμές για κύκλωμα παιδοφιλίας η εμπορίας οργάνων.

Την ίδια ώρα, αίσθηση προκαλεί και η… μεταστροφή της μητέρας του 27χρονου παιδοκτόνου, η οποία, αν και στην αρχή δήλωνε ότι δεν ήθελε να τον ξέρει σήμερα, στο σύντομο τετ α τετ που είχαν έξω από το ανακριτικό γραφείο του έστειλε ένα φιλί και του είπε: «Σάββα, δεν είσαι μόνος, είμαι δίπλα σου». Η ίδια εξακολουθεί να πιστεύει πως ο γιος της δεν σκότωσε την Άννυ, ενώ δεν απέκλεισε το σενάριο το παιδί να πουλήθηκε.

Πηγή: iefimerida.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.