Ειδησεογραφικό site

Αλαβάνος: Λάθος μου επιλογή ο Τσίπρας (ΒΙΝΤΕΟ)

48

 

Ως λανθασμένη του επιλογή χαρακτήρισε για ακόμα μια φορά τον Αλέξη Τσίπρα, ο επικεφαλής του Σχεδίου Β’, Αλέκος Αλαβάνος.

Σε νέες του δηλώσεις στην πρωινή εκπομπή του Mega την Τετάρτη, ο κ. Αλαβάνος είπε ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει μεγάλη ικανότητα επιβίωσης στο πολιτικό σύστημα, αλλά αυτό που κάνει κάποιον πολιτικό είναι το κατά πόσο υπηρετεί τις ανάγκες του ελληνικού λαού, αν έχει συνέπεια και ειλικρίνεια.

«Έχω την συνείδησή μου ήσυχη, γιατί σε λίγους μήνες, όταν ήμασταν μικρό κόμμα, είδα πράγματα που δεν μου άρεσαν και συγκρούστηκα» τόνισε. Κληθείς να σχολιάσει το επιχείρημα ότι εάν δεν υπογραφόταν η συμφωνία τότε η χώρα θα καταστρεφόταν, ο κ. Αλαβάνος απάντησε πως προτιμά έναν φτωχό και τίμιο άνθρωπο.

Παράλληλα, σημείωσε ότι δεν περίμενε από μία αριστερή κυβέρνηση να επιλέξει τον δρόμο του μνημονίου και κατηγόρησε την ηγεσία του κόμματος ότι θέτει εν κινδύνω τη λαϊκή συνείδηση της αριστεράς.

Αναφορικά με το νόμισμα της δραχμής ανέφερε ότι «λέμε αυτό που πιστεύουμε και ας έχει τίμημα, γιατί έχει υπάρξει μία εκστρατεία άδικου φόβου. Μόνο τον φόβο έχουν και όχι άλλα επιχειρήματα».

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.