Ειδησεογραφικό site

Αιχμές Ντόρας για ΕΝΦΙΑ: Δεν μπορείς να νομοθετείς σε λάθος δεδομένα -Είναι λάθος οι αντικειμενικές αξίες

123

Για την υπερφορολόγηση που απειλεί την οικονομία της μέσης οικογένειας αλλά και τα λάθη που έγιναν στο ζήτημα του ΕΝΦΙΑ αναφέρθηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη, τονίζοντας παράλληλα πως δεν πρόκειται θα βάλει σε κίνδυνο την κυβερνητική σταθερότητα.

«Φόρο επί της ακίνητης περιουσίας η Ελλάδα πρέπει να έχει, όμως όχι το μεγάλο λάθος του ΕΝΦΙΑ. Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει φορολόγηση επί μιας ανύπαρκτης αξίας. Είναι λάθος οι αντικειμενικές αξίες. Δεν μπορείς να νομοθετείς σε λάθος δεδομένα», επεσήμανε η βουλευτής τονίζοντας πως «πρέπει να υπάρξουν αλλαγές που να βασίζονται στην πραγματικότητα».

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ αναφέρθηκε στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και διαβεβαίωσε ότι «υπάρχουν 180 βουλευτές» ενώ έστειλε μήνυμα και προς πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά

«Αν θέλει μπορεί και πρέπει να εκφράσει όλη την παράταξη ο Αντώνης Σαμαράς. Υπήρξα παραταξιακή σε όλη τη μου τη ζωή όλη μου τη ζωή, όλη μου τη ζωή πολεμούσα για μια μεγάλη παράταξη, υπό συγκεκριμένες προϋπόθεσης βεβαίως… Πιστεύω στο όλον.»

Τα σχόλια είναι κλειστά.