Ειδησεογραφικό site

“Αδειάζει” Αβραμόπουλο η Βούλτεψη: Με τον ΣΥΡΙΖΑ μας χωρίζει η άβυσσος

34

Τις δηλώσεις του Δ. Αβραμοπουλου σε κυριακάτικη εφημερίδα σύμφωνα με τις οποίες είναι εφικτή μια κυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, «ανασκεύασε» η Σ. Βούλτεψη.

Με διαφορετικές απόψεις εμφανίζονται στελέχη της ΝΔ για το θέμα που άνοιξε περί πιθανής συγκυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το θέμα ξεκίνησε μετά την απάντηση του Δημήτρη Αβραμόπουλου ο οποίος σε συνέντευξή του όταν ρωτήθηκε για ένα τέτοιο ενδεχόμενο απάντησε πως είναι εφικτό ότι επιλέγει ο ελληνικός λαός, αφήνοντας ορθάνοιχτη την πόρτα.

Ακολούθησε ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Ψυχάρης, ο οποίος σε τηλεοπτική του εμφάνιση (Action 24) ήταν ακόμη πιο θερμός για συνεργασία με την Κουμουνδούρου: «Αν ο ΣΥΡΙΖΑ, θέλει να συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια καλοδεχούμενος, όπως και οποιοσδήποτε πολιτικός θέλει να συμμετέχει σε μια προσπάθεια στο να βελτιωθεί η κατάσταση στη χώρα. Διότι ναι μεν η χώρα έχει μπει στο σωστό δρόμο, αλλά ακόμη δεν έχουμε σωθεί τελείως» είπε.

Εξαίρεσε ωστόσο στην Χρυσή Αυγή και τους ΑΝΕΛ λέγοντας ότι «το κόμμα του Καμμένου, είναι γραφικό, μας θεωρεί προδότες και Τσολάκογλου,…με αυτούς δεν μπορείς να συζητήσεις».

Ωστόσο, η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη (Σκάι) απέρριψε κατηγορηματικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο. «Με τον ΣΥΡΙΖΑ μας χωρίζει άβυσσος. Δεν μπορούμε να κάνουμε τον διαιτητή στις συνιστώσες […] πρέπει πρώτα να τα βρει ο ΣΥΡΙΖΑ με τον εαυτό του και μετά με όλους τους υπόλοιπους» επεσήμανε με έμφαση.

Τα σχόλια είναι κλειστά.