Ειδησεογραφικό site

Αγοραπωλησία χασίς μεταξύ ανηλίκων

55

Μόνο ένας ήταν ενήλικος από τους τέσσερις νεαρούς που συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω στην Ορεστιάδα από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι τους βρήκαν πάνω στο αλισβερίσι για μια συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 52,5 γραμμαρίων!
Μάλιστα, ο 17χρονος που κατηγορείται ότι πούλησε την ποσότητα των ναρκωτικών στους υπόλοιπους τρεις, φαίνεται ότι διακινούσε συστηματικά χασίς στην ευρύτερη περιοχή καθώς κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκε ποσό ύψους 2.000 ευρώ το οποίο δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει και κατασχέθηκε ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών!

Οι αστυνομικοί είχαν στοχοποιήσει τόσο τον διακινητή, όσο και τους τρεις αγοραστές ηλικίας 19, 17 και 16 χρόνων καθώς ο μεγαλύτερος και ο μικρότερος τους είχαν απασχολήσει στο παρελθόν για κλοπές.

Έτσι, τους παρακολούθησαν διακριτικά και τους έπιασαν τη στιγμή που αγόραζαν το παράνομο εμπόρευμα. Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας που τους άσκησε δίωξη κατά περίπτωση για πώληση, αγορά και κατοχή ναρκωτικών.

Τα σχόλια είναι κλειστά.