Ειδησεογραφικό site

Έξοδο από το ευρώ (Grexit) προαναγγέλλει ο Κων/νος Μητσοτάκης αν δεν εκλεγεί ΠτΔ και έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ

33

Πάση θυσία αποφυγή των εκλογών με ευρύτερες κατά το δυνατό συναινέσεις θέλει ο πρώην πρωθυπουργός και επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Κατηγορηματικά αντίθετος με την προκήρυξη πρόωρων εκλογών εμφανίστηκε ο πρώην πρωθυπουργός και επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας που προαναγγέλλει έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη σε περίπτωση που ανέλθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.

«Πρόωρες εκλογές, που θα οφείλονταν στην αδυναμία της Βουλής να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα οδηγούσαν την χώρα σε περιπέτεια, με τελικό αποτέλεσμα να βρεθούμε εκτός της ζώνης του ευρώ» τονίζει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σε δήλωσή του μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και τονίζει πως πρέπει να αναζητηθούν ευρύτερες συναινέσεις.

Την ίδια θέση προωθούν με επιμονή το τελευταίο χρονικό διάστημα και τα άλλα δύο πολιτικά μέλη της οικογένειας, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Κυρ. Μητσοτάκης αλλά πρόσφτα σε ραδιοφωνική συνέντευξη (Vimafm) και ο Περιφερειάρχης Κεντρ.Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης…
Ολόκληρη η δήλωση:

Στο πλαίσιο της προσπάθειας εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας συνάντησα τον κ. Π. Καμμένο.

Η άποψη που διατύπωσα ήταν κατηγορηματική:

Πρόωρες εκλογές, που θα οφείλονταν στην αδυναμία της Βουλής να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα οδηγούσαν την χώρα σε περιπέτεια, με τελικό αποτέλεσμα να βρεθούμε εκτός της ζώνης του ευρώ.

Στο σημείο που έχουν φτάσει τα πράγματα επιβάλλεται να αναζητηθούν ευρύτερες, κατά το δυνατόν, συναινέσεις.

Όλοι πρέπει να θέσουμε σήμερα το συμφέρον της χώρας υπεράνω προσωπικού ή κομματικού συμφέροντος. Το οφείλουμε προς το λαό, από τον οποίο ζητήσαμε μεγάλες θυσίες, που σήμερα υπάρχει κίνδυνος, πάλι από δικό μας λάθος, να πάνε χαμένες.

Διαβάστε ακόμα από tokarfi.gr: Καμμένος: Ο επίτιμος μου ζήτησε λύση συναίνεσης – Του απάντησα, μετά τις εκλογές

Τα σχόλια είναι κλειστά.