Ειδησεογραφικό site

Έντονη η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ για τον Μωραΐτη

28

Το ΠΑΣΟΚ, μέσω ανακοίνωσης, αντέδρασε στα όσα είπε σε πρωινή εκπομπή ο βουλευτής Θάνος Μωραΐτης, ο οποίος έθεσε θέμα ηγεσίας.

«Τα ίδια πάντα δύο – τρία στελέχη που έχουν προφανώς κάνει την επιλογή τους και εκφράζουν μια πολύ συγκεκριμένη, αμετανόητη αντίληψη, επιδιώκουν να υπονομεύσουν, με αυτά που λένε κάθε λίγο και λιγάκι, τις προσπάθειες της χώρας και της παράταξης», αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ και συνεχίζει:

«Ασεβούν σε βάρος των συντρόφων και συναδέλφων τους στο ΠΑΣΟΚ και κυρίως σε βάρος του ελληνικού λαού, τις αγωνίες και τις προτεραιότητες του οποίου αγνοούν στο όνομα των δικών τους μικρών προσωπικών στρατηγικών».

«Ίσως έχουν την ψευδαίσθηση ότι προκαλούν κάποιο πολιτικό αποτέλεσμα, ενώ απλώς τροφοδοτούν παραπολιτικά σχόλια. Το 2015 δεν είναι 2009-2010. Από την άλλη μεριά το 2009-2010 είναι πολύ κοντά και όλοι θυμούνται πρόσωπα και καταστάσεις», επισημαίνει και κλείνοντας, τονίζει:

«Εμείς μένουμε επικεντρωμένοι στη διαδικασία εκλογής του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας και τη σχετική εθνική ευθύνη όλων των μελών της Βουλής των Ελλήνων, στη δύσκολη διαπραγμάτευση με τους εταίρους, στον σχεδιασμό της επόμενης φάσης της χώρας και στην ανάδειξη της θέσης του ΠΑΣΟΚ και της δημοκρατικής παράταξης ως εγγυητή της εθνικής σταθερότητας».

Διαβάστε ακόμα:  Μωραΐτης: Ζητά τώρα συνέδριο και αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.