Ειδησεογραφικό site

Έβαλε φωτιά στη Ferrari του για να του αγοράσει καινούργια ο πατέρας του!

22

Έχουν και οι πλούσιοι τα προβλήματά τους. Ιδίως ο γιος ενός εκατομμυριούχου Ελβετού, ο οποίος είχε βαρεθεί την Φεράρι που είχε στην κατοχή του και βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο να την ξεφορτωθεί. Πλήρωσε τρεις Σέρβους να κάψουν το αυτοκίνητό του, έτσι ώστε με τα χρήματα που θα εισέπραττε από την ασφάλεια αλλά και την βοήθεια του μπαμπά, θα αγόραζε το καινούργιο μοντέλο των 300.000 ευρώ.

Τα πράγματα πήγαν βάσει σχεδίου, και η Φεράρι καταστράφηκε ολοσχερώς από την φωτιά. Όμως κάμερες στο πάρκινγκ της Γερμανικής πόλης που την είχε παρκάρει, κατέγραψαν το γεγονός, και μετά από έρευνες βρήκαν τους τρεις Σέρβους, οι οποίοι άνοιξαν το στόμα τους. Έτσι η αστυνομία συνέλαβε το νεαρό πλουσιόπαιδο, το οποίο καταδικάστηκε σε 22 μήνες με αναστολή και 21.000 ευρώ πρόστιμο.

Βέβαια αυτά είναι ψίχουλα μπροστά στο χαρτζιλίκι του μπαμπά που ελάμβανε μηνιαίως ο εν λόγω 22χρονος, το οποίο πλησίαζε τα 10.000 ευρώ το μήνα. Τα οποία προφανώς δεν ήξερε πως να τα ξοδέψει. Είπαμε, έχουν και οι πλούσιοι τα δικά τους σοβαρά προβλήματα…

Τα σχόλια είναι κλειστά.