Ειδησεογραφικό site

Άνω κάτω η Βουλή από το “λαθραίoι λαθρομετανάστες” του Καπερνάρου

155

Καβγάς ξέσπασε στη Βουλή μετά από αναφορά του Β. Καπερνάρου σε «λαθραίους λαθρομετανάστες» που προκάλεσε την αντίδραση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου.

Ένταση και οξύτητα υπήρξε στην Επιτροπή Σωφρονιστικού Συστήματος ανάμεσα στον βουλευτή Βασίλη Καπερνάρο (των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών), τον πρόεδρο της Επιτροπής και βουλευτή της Ν.Δ. Ανδρέα Κουτσούμπα και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου.

Αρχικά ο κ. Καπερνάρος είχε αντιπαράθεση με τον κ. Κουτσούμπα. Στη συνέχεια σχολίασε όσα είχε πει η κ. Κατριβάνου και της απηύθυνε το λόγο με αναφορές για «τους αγαπημένους μας λαθραίους λαθρομετανάστες» και με παραινέσεις «να τους πάρετε στο σπίτι σας τους λαθραίους λαθρομετανάστες».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε καταγγέλλοντας «ρατσιστικό λόγο» από τον κ. Καπερνάρο και υπενθυμίζοντας ότι και άλλες φορές έχει μιλήσει «υποτιμητικά», όπως ανέφερε. Ο κ. Κουτσούμπας, επιχειρώντας να σταματήσει την αντιπαράθεση, έκλεισε το μικρόφωνο στην κ. Κατριβάνου και της είπε να σταματήσει «για να μην αναγκαστεί να την ανακαλέσει στην τάξη μετά από 2 χρόνια».

Μετά ο κ. Κουτσούμπας στράφηκε προς τον κ. Καπερνάρο και του ζήτησε να επανέλθει στο θέμα που συζητά η Επιτροπή και να καταθέσει προτάσεις, σημειώνοντας: «Όλα τα άλλα είναι για τα τηλεοπτικά παράθυρα»…

Εκνευρισμένος ο κ. Καπερνάρος του απάντησε ότι τα τηλεοπτικά παράθυρα υπηρετούν το «άθλιο καθεστώς» που υπηρετεί εκείνος, με αποτέλεσμα ο κ. Κουτσούμπας να τον ανακαλέσει στην τάξη. «Σας ανακαλώ εγώ», ήταν η απάντηση του κ. Καπερνάρου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.