Ειδησεογραφικό site

Άδωνις: «Παραμύθια της Χαλιμάς» για δαχτυλίδι Σαμαρά στον Βορίδη

41

«Παραμυθία της Χαλιμάς» χαρακτήρισε ο  κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ,  Άδωνις Γεωργιαδης, τα σενάρια ότι ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε δαχτυλίδι για τη διαδοχή στην ΝΔ στον Μάκη Βορίδη, ορίζοντάς τον αντικαταστατή του στη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή.

Mιλώντας στο «Mega» ξεκαθάρισε πως «όλο αυτό που έγινε με τα δαχτυλίδια είναι παραμύθια της Χαλιμάς. Στη Νέα Δημοκρατία έχουμε αρχηγό, δεν υπάρχει ζήτημα κανένα στο εσωτερικό. Όλα τα περί δαχτυλιδιών είναι προβοκάτσιες της αριστεράς».

Ο κ. Γεωργιάδης εξήγησε πως η απόφαση να μην είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος στη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης ελήφθη κατόπιν συνεννόησης με τους υπόλοιπους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους της Νέας Δημοκρατίας στο γραφείο του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, Θανάση Μπούρα.

Τέλος, σχολίασε και την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να τον αποκλείσει από το δημόσιο διάλογο λέγοντας χαρακτηριστικά, «μπορεί να είμαι στη Γυάρο για πολύ καιρό, αν έχει αποφασίσει ο Σκουρλέτης».

Ο κ. Γεωργιάδης ισχυρίστηκε ότι σε συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ελήφθη επίσημη απόφαση για την μη συμμετοχή βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε τηλεοπτικά πάνελ μαζί του ρίχνοντας τα βέλη του στο Π. Σκουρλέτη και σημειώνοντας ότι υπάρχουν βουλευτές που θέλουν να συζητήσουν μαζί του στην τηλεόραση, αλλά με βάση την απόφαση του κόμματός τους δεν θα μπορούν.

Αναγνώρισε, ωστόσο, το δικαίωμα κάποιου βουλευτή να μην θέλει να συμμετέχει σε συζήτηση μαζί του στην τηλεόραση, κατηγορώντας παράλληλα τους δημοσιογράφους ότι σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα πρέπει να αποκλείουν τον ίδιο αλλά να ζητούν από τους βουλευτές της αντιπολίτευσης που δεν θέλουν να μιλήσουν με εκείνον παρόντα να μην προσέρχονται. Κάνοντας το αντίθετο -είπε ο κ. Γεωργιάδης- στην πράξη στηρίζουν την απόφαση της Κουμουνδούρου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.