Ειδησεογραφικό site

Άδωνις: Θα ζητήσω τη διαγραφή χρέους της ΝΔ

29

Σε οικονομική πτώχευση είναι η Νέα Δημοκρατία και είναι αδύνατον να εξυπηρετήσει το χρέος της που ανέρχεται σε 200 εκατ. ευρώ. Ο Αδωνις Γεωργιάδης υποσχέθηκε να λύσει το θέμα ζητώντας διαγραφή του χρέους.

Σε συνέντευξή του στον Νίκο Ευαγγελάτο και στο Newsit ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε στην άθλια οικονομική κατάσταση του κόμματος. Οπως αποκάλυψε, η ΝΔ χρωστάει κοντά στα 200 εκατ. Ευρώ στις τράπεζες. «Θα ζητήσω διαγραφή του χρέους. Είναι τελείως αδύνατον η ΝΔ να εξυπηρετήσει το χρέος της. Θα γίνει αυστηρός οικονομικός έλεγχος» είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Αναφερόμενος στο debate είπε ότι αποτελεί εικόνα ντροπής η άρνηση των συνυποψηφίων του να διεξαχθεί. «Τα σύμβολά του κόμματός μας, της παρατάξεώς μας δεν πρέπει να τα βάζουμε στην παλαίστρα της διαμάχης μας» πρόσθεσε.

Επιτέθηκε κατά του Ευ. Μεϊμαράκη επικρίνοντας το γεγονός ότι δεν δίνει τηλεοπτικές συνεντεύξεις. «Η εποχή των αυτοκρατόρων τελείωσε. Ο Λουδοβίκος ο 14ος δεν θα έδινε συνέντευξη», είπε χαρακτηριστικά. Αναφερόμενος στον Απόστολο Τζιτζικώστα υποστήριξε πως δεν έχει πολιτικό εκτόπισμα. «Δείχνει ότι φοβάται, δεν θέλουμε δειλούς αρχηγούς αλλά θέλουμε γενναίους αρχηγούς. Να σταματήσει ο κ. Τζιτζικώστας να κρύβεται πίσω από τον κ. Μεϊμαράκη» σημείωσε.

Οταν πολίτης τον ρώτησε πώς να διαχειριστεί το γεγονός ότι ο γιος του ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ του απάντησε: «Κάνε… ευχέλαιο».

Είπε ακόμα ότι αυτό που θέλει είναι να πείσει τους πολίτες ότι η ΝΔ θα λύσει τα προβλήματά τους. Θα πάρουμε την εξουσία με εμπιστοσύνη στις ιδέες μας, είπε χαρακτηριστικά.

Για το αν θα συνεργαστεί με τον Γιώργο Καρατζαφέρη είπε ότι μέχρι να λήξει το ανοικτό ζήτημα που έχει με τα οικονομικά του ευχαρίστως να συνεργαστεί μαζί του.

Τα σχόλια είναι κλειστά.