Ειδησεογραφικό site

Άδωνις Γεωργιάδης στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1:»Αν ήταν μονοκομματική η κυβέρνηση, θα ήταν καλύτερα»

40

«Αν ήταν μονοκομματική η κυβέρνηση, θα ήταν καλύτερα τα πράγματα» σημείωσε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και την εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ, με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε πως «η κυβέρνηση έμεινε πίσω στο μεταρρυθμιστικό κομμάτι» και σημείωσε πως «δεν έχει γίνει τίποτα από κανένα υπουργείο πέραν του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Αιτία, όπως είπε, για το φρένο της κυβέρνησης στο θέμα είναι τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών που κατέγραψαν μικρό ποσοστό για τον κυβερνητικό εταίρο, ΠΑΣΟΚ.

Αναφορικά με την καθυστέρηση στην επιστροφή της τρόικας στην Αθήνα είπε πως η διαπραγμάτευση βρίσκεται σε δύσκολο σημείο και «για να μην έχει έρθει η τρόικα πάει να πει πως δεν υπάρχει προοπτική συμφωνίας».

Ερωτηθείς για τον Γιώργο Καρατζαφέρη είπε πως «δεν πρέπει να εξευτελίζονται ιδέες στην περίπτωση που κάποιος είναι βρώμικος. Εμείς τρέξαμε για ιδέες, όχι για οφ σορ».

Αναφερόμενος, στο θέμα της εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Γεωργιάδης, τόνισε πως η πρόταση του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην εφημερίδα ΕΠΕΝΔΥΣΗ, που κυκλοφόρησε το Σάββατο, σημείωσε «είναι πολύ σωστή η πρόταση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης να γίνει τώρα γνωστό το όνομα του υποψηφίου Προέδρου για την Δημοκρατία. Η εκκρεμότητα αυτή δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην οικονομία».

Τα σχόλια είναι κλειστά.