Ειδησεογραφικό site

Άγριες συμπλοκές μεταξύ μεταναστών στο λιμάνι της Μυτιλήνης – Άλλοι 500 έφτασαν στη Λέσβο

61

Εκτός ελέγχου βρίσκεται η Μυτιλήνη όπου φτάνουν συνεχώς μαζικά μετανάστες. Το πρωί της Κυριακής σημειώθηκαν νέες αιματηρές συμπλοκές μεταξύ μεταναστών στο λιμάνι της Μυτιλήνης!

Την ώρα που γινόταν η καταγραφή τους, έξω από το γραφείο του Λιμενικού Σώματος, μικρές ομάδες μεταναστών συνεπλάκησαν μεταξύ τους, με την κατάσταση να τίθεται πολύ γρήγορα εκτός ελέγχου!

Οι μετανάστες, σε κατάσταση αμόκ, ξήλωσαν τα προστατευτικά σιδερένια κιγκλιδώματα του Λιμεναρχείου και με αυτά άρχισαν τις μάχες και τα κυνηγητά μεταξύ τους, μετατρέποντας το χώρο σε πεδίο μάχης! Την ίδια ώρα γυναίκες, παιδιά και υπερήλικες που έτρεχαν πανικόβλητοι να απομακρυνθούν από το σημείο των συμπλοκών.

Αποτέλεσμα των συμπλοκών ήταν να τραυματιστούν δύο από εμπλεκόμενους, από χτυπήματα στο κεφάλι, ενώ άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν ελαφρότερα.

Άλλοι 500 μετανάστες έφτασαν στη Λέσβο

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά με τις αστυνομικές και λιμενικές δυνάμεις να εκπέμπουν «SOS» για την κατάσταση και να έχουν υπερβεί εαυτόν στην προσπάθεια να ελέγξουν τις άνευ προηγουμένου ροές μεταναστών, νέες καραβιές καταφθάνουν καθημερινά στη Λέσβο.

Το πρωί της Κυριακής περίπου 500 μετανάστες κατέφθασαν στο χωριό Συκαμινιά. Μετά τη διάσωσή τους από το λιμενικό, μάλιστα, έστησαν έναν πρόχειρο καταυλισμό σε κεντρικό δρόμο, ξαποσταίνοντας για λίγο και περιμένοντας τις αρχές που θα τους μετέφεραν στη Μυτιλήνη, προκειμένου να γίνει η ταυτοποίησή τους.

Τα σχόλια είναι κλειστά.